Skip to the content

TVAarhus

Nære fortællinger i og omkring Aarhus

Rammer 80.000 husstande
TVAarhus kan modtages af mere end 80.000 husstande i og omkring Aarhus. Kanalen kan ses på kanal 30 på Antenneforeningen Aarhus' og Stofas fælles kabelnet og på kanal 61 på YouSee's net i stor-Aarhus. På AFAA-NET får du også adgang til TV Aarhus.

Vores udsendelser
Udsendelserne er af kortere varighed og har alle fokus på den nære fortælling i og omkring Aarhus. Kanalens formål er primært at formidle kultur, debat, reportage og nyheder og at omtale lokale aktiviteter i Aarhus. Har du en god historie vi bør dække hører vi gerne fra dig.

Vores producenter
TVAarhus sender primært udsendelser, der er produceret af lokale tv-producenter. Desuden samarbejder vi med lokale foreninger og personer, der arbejder med tv. Producenterne gives sendetid på kanalen, blot udsendelserne følger reglerne for god skik og sprogbrug. Alle indslag er godkendt af TVAarhus.

Ejerforhold
TVAarhus er resultatet af et samarbejde, der blev igangsat i november 2002 mellem Antenneforeningen Aarhus og TV3 Østjylland. Den lokale tv-station er ejet af TVAARHUS A/S, som er et selskab under Antenneforeningen Aarhus. TVAarhus er registreret hos Kulturstyrelsen med tilladelse til at sende lokal-tv og reklamer via tv og internet.

 

Live tv døgnet rundt

TVAarhus live

Vi leverer oplevelser
til hele familien

Ram 80.000 husstande!

Få dit budskab ud!

Kombiner tv-reklame på TVAarhus med et journalistisk virksomhedsportræt – en unik mulighed for branding og øget omsætning.